Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Olsson - Inställt!

20 maj
2017
lör
19:00
Evenemanget är inställt

Åldersgräns 18+

Hvitfeldtsplatsen 6 41120 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 17-03-23 16:18
Avslutas tisdag, 17-06-20 19:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Nefertiti presenterar:
Olsson
Nefertiti - Göteborg
Lördag 20 maj 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Det hela började som en enkel mapp med titeln "Solo" på hans laptop. Nu står det för en blandning av musikaliska smaker mellan generationer och kontinenter. En orgie av piano-symfonier, Madchesterbeats, instrumentala stämmor och en matt själ. Aktuell med debutalbumet "Millions" (ute 12 maj) kan vi nu hälsa honom välkommen till Nefertiti i maj!

OLSSON var tidigare sångare i popbandet Fibes, Oh Fibes! men har på senare tid ägnat sig åt sin solokarriär. Med ett flertal musikaliska samarbeten och verk på CV:t har han en god grund att stå på, och under 2016 kom debut-EP:n Hold On med en gästande Mapei på titelspåret. Hans musik har beskrivits som "John Lennon på syra återuppstår från de döda i Manchester 1992" och låter tro det eller ej - det låter faktiskt ungefär så.

Nu är OLSSON aktuell med debutalbumet "Millions" som släpps den 12 maj. Första singeln från albumet stavas "One In A Million"- ett smakprov på vad vi kan vänta oss. Om albumet säger OLSSON;

"I wanted to capture the feeling you had when you listened to music for the first time when you were a teenager. It was all new, playful and you were never sure what the fuck would happen next. Music is the ultimate playground. You can´t control it."

Välkända röster på "Millions" - bland andra Petter Winnberg, Daniel Adams-Ray och Mapei - visar på OLSSONS förmåga att låta kreativiteten och gränslösheten ta över i sitt skapande när han utmanar det svenska pop-arvet utan dess like.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Onumrerat

    300.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

OBS

Evenemanget är inställt.

Det går inte att köpa biljetter till evenemanget.

Kontakta arenan för mer info.

Övrig information

Biljettinfo

Om ni köper era biljetter på Pusterviks Biljetter på Järntorgsget så utgår det ingen -extra- serviceavgift.

Tänk på att hämta bokad/köpt biljett i god tid innan konserten då man inte kan hämta den på spelstället (innan 18.00 på vardagar). Du kan göra detta på valfritt Ticnetombud, t.e.x. Pusterviks Biljetter på Järntorget.