Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Per Gessle - Sommarturné 2017

08 jul
2017
lör
18:00

Åldersgräns 13+

Gustavviksvägen ÖREBRO

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 16-11-24 10:00
Avslutas lördag, 17-07-08 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

PER GESSLE ÅKER UT PÅ STOR SOMMARTURNÉ


Per Gessle flyttat till Gustavsvik!

Live Nation och Frimis Salonger meddelar att konserten med Per Gessle den 8 juli kommer att anordnas vid Gustavsviksbadet i Örebro. Efter att Örebro kommun meddelat att Slottsparken inte längre är lämplig för konserter har arrangörerna beslutat sig för att välja Gustavsviksbadet som ny plats för konsert.

- Parken framför badhuset är en perfekt plats för att arrangera en konsert av denna dignitet samt att läget med närheten till centrum är toppen. Vi ser fram emot en härlig konsert på en fin plats i sommar säger Kimmo Kirvesmäki från Frimis Salonger.
Vi är otroligt stolta att kunna berätta att en av våra allra största artister och låtskrivare Per Gessle åker ut på en stor sommarturné 2017 under namnet ”En vacker kväll. Sommarturné 2017”. Den 19 konserter långa turnén startar på fantastiska Sofiero Slott i Helsingborg den 6 juli och avslutas på Sundbyholms Slott i Eskilstuna den 19 augusti.


Biljetterna till denna efterlängtade turné – som kommer bjuda på låtar från hela Pers otroliga karriär – släpps torsdag den 24 november kl 10.00. Mer info på Livenation.se.


Så här skriver Per själv om turnén:

Det är dags att ta en musikalisk selfie!

Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden.

Det är tio år sedan jag gjorde ett svenskt album och en turné i Sverige på egen hand. Hoppas vi syns någonstans i den vackra sommaren.
P.


Per Gessle tar med sig Good Harvest och Strandels som Special Guests på sin sommarturné!

Strandels spås bli en av Sveriges nästa stora musikexporter. Syskonduon Tova och Sixten Strandell har spelat tillsammans så länge de kan minnas, något som hörs i deras oemotståndliga sångharmonier. Efter att ha landat ett skivkontrakt med TEN Music Group (Zara Larsson, Erik Hassle) släppte duon under hösten sin debut-EP Chance of Rain. EP:n fick strålande kritik och gick redan första dagen upp som etta på svenska iTunes-listan.

Good Harvest är resultatet av röster i silkeslen samklang, briljanta gitarrspel och fenomenala arrangemang. Ur en blandning av tidlös americana och en hint av svensk folk har de hittat ett helt eget nyskapande sound och en musik som trollbinder och greppar tag i lyssnaren från första sekund. Soundet har resulterat i ett meriterande CV med bland annat spelningar på SXSW, Stockholm Music & Arts och Eurosonic.

Biljetterna till denna efterlängtade turné – som kommer bjuda på låtar från hela Pers otroliga karriär – släpps nu på torsdag den 24 november kl 10.00. Mer info på Livenation.se.Biljettinformation:
Biljetterna kostar 495 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.

Åldersgräns: 13 år

Start ca 19:30, OBS tid uppdateras på Ticketmaster.se
Insläpp kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se

Max antal biljetter: 10
  • Ståplats

    530.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig Info

Åldersgräns 13 år
Pga myndigheternas krav på särskilda ljudnivåbegränsningar är åldersgränsen 13 år!


Uthämtning på plats
Ingen uthämtning på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på Ticketmaster Biljettombud.

Rullstol
Bokas via Ticketmasters contactcenter på 077-170 70 70

Paraplyinfo
Paraplyer eller sittpallar får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade