Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Per Holknekt -föreläsning #1000!

03 maj
2017
ons
19:00

Karlaplan 4 114 60 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 17-02-06 11:45
Avslutas onsdag, 17-05-03 19:30

Reservationsperiod:
Startar måndag, 17-02-06 11:45
Avslutas söndag, 17-04-30 19:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Profile agency presenterar:
Per Holknekt föreläsning #1000!

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Vi öppnar Maximteaterns dörrar och välkomnar er att lyssna på Pers föreläsning nummer 1000, med känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Per har inte bara hunnit startat 31 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. Efter föreläsningen signerar Per böcker och minglar.

Föreläsningen är 1 timme och 30 minuter lång.
Medverkande: Per Holknekt
Dörrarna öppnas 18:00 för mingel. Drinkbiljett och ett signerat exemplar av Pers biografi ingår.


För direktkontakt och frågor: charlotte@profileagency.se


”Per Holknekts känslosamma men ändå sakliga dragning lämnade ingen oberörd. Under de senaste 20 åren har jag inte upplevt en talare som berört så många. Den positiva och äkta tonen kommer att stanna kvar hos oss länge…”


”Tack Per <3 för att du vågade visa att du är en människa, igår kväll.
Värme sorg glädje hopp insikt o kärlek förmedlades o stannade kvar inom mig o oss när jag o mina vänner traskade hemåt efter en underbar kväll.”

”Vill tacka dig för en otroligt inspirerande föreläsning, satt i bilen och grät på väg hem”

”Jag ville bara tacka dig då du inte bara inspirerade, motiverade och berörde mig utan även gav mig många tankeställare, insikter och lärdomar. Du gav mig något på samtliga plan av den jag är; lärare, vän, fru, mamma och medmänniska. Jag berördes väldigt av din tanke kring att värdera och förvalta

För handikap tillgänglighet, gruppbokningar eller övriga frågor. Vänligen skicka ett mail till biljetter@maximteatern.com
alternativt ring 08-301100

Teaterns biljettkassa öppen onsdagar mellan 12.00-18.00

Max antal biljetter: 15
 • Parkett

  400.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

 • Balkong rad 1

  400.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

 • Balkong

  400.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.