Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Propreté - städa ditt rum

06 maj
2017
lör
15:00

Västergatan 24 35231 VÄXJÖ

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 16-12-15 11:00
Avslutas lördag, 17-05-06 14:00

Reservationsperiod:
Startar torsdag, 16-12-15 11:00
Avslutas fredag, 17-05-05 23:59

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Att städa är något vi lär oss tidigt, men vem bestämmer vilken ordning som är bäst? Ordning och organisering står i fokus, men också kontrasten – kaos. Allt från klädnypor och skrynkligt silkespapper till skrivbordslampan granskas och sorteras. Färg ställs mot form, som ställs mot funktion och smak.

Formstyrd barockmusik möter nutida konstmusik och ljudillustrationer i den här mycket fysiska föreställningen där Regionteatern Västs dansare bjuder på rörelseglädje.

”Dansföreställningen Propreté tar höjd i en uppfinningsrik expedition som ställer ordning på ända; i en allvarsam lek från den granskande organiseringen till det utspårade kaoset i livet. De tre dansarna lyser med skicklighet och precision i Martin Forsbergs synnerligen genomarbetade koreografi och i samstämmighet med Jenny Nordbergs konstfullt välvalda scenografi. Propreté ger publiken en ovanligt stilsäker och tveklöst finurlig scenkonstupplevelse.”
Juryns motivering vid valet till BIBU 2016, scenkonstbiennal för barn och unga.

Medverkande 3 dansare

Föreställningen varar ca 40 minuter, ingen paus.

Rekommenderad från 6 år.

Föreställningen ingår i Halli Hallå våren 2017.
Vid köp av biljetter till minst tre olika föreställningar i Halli Hallå-programmet vid ett och samma köptillfälle får du 20 % rabatt per biljett. Rabatten gäller så länge minst tre olika arrangemang återstår och kan inte kombineras med andra erbjudanden. De rabatterade biljetterna kan endast köpas genom Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Max antal biljetter: 15
  • Onumrerat

    70.00 SEK

    (inkl. 10.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade