Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Provföreställning - Martin Stenmarck- En föreställning

31 mar
2017
fre
19:30

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 16-11-03 10:47
Avslutas fredag, 17-03-31 23:00

Reservationsperiod:
Startar torsdag, 16-11-03 10:47
Avslutas fredag, 17-03-31 23:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Martin stenmarck tar steget in på teaterscenen. I en föreställning fylld av humor och med glimten i ögat skildrar Martin Stenmarck sin uppväxt med funderingar och minnen. Hur är det egentligen att leva med elva syskon? Är Martin Stenmarck Sveriges enda levande kändisbevis på Familjen Annorlunda?

Välkommen till en kväll fylld av hitsmusik och monologer - du kommer känna igen dig i allt ifrån 80, 90 och 2000-talets Sverige till Radiohits till Familjedraman deluxe.

Biografi:
Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta artister och sångare. Han har gjort hits som "Sjumilakliv” och "Everybody’s Changing”. Det stora genombrottet kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 och låten “Las Vegas”. Vinsten ledde till albumet “9 sanningar och en lögn” som sålde dubbel platina. Superhiten “Sjumilakliv” dominerade fullständigt musiksveriges alla topplistor och låg etta samtidigt på Svensktoppen, iTunes, Tracks och Music Control. Ingen annan svensk artist har tidigare lyckats med detta och albumet sålde dubbel platina. Martin vann dessutom både en Rockbjörn och en Grammis för årets låt.

Utöver sina självklara framgångar som soloartist har han också haft flera framgångar på musikalscenen med huvudroller i bland annat Jesus Christ Superstar och West Side Story och medverkat i filmer. Tillsammans med brodern David har han skapat vad som kom att bli en svensk klassiker – Ladies Night.

Biljetter: 0533- 681600 eller www.ticketmaster.se
Längd: ca 80 min utan paus.
Arrangör: www.lifeline.se

Max antal biljetter: 15
  • Parkett

    290.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Tillbaka till klickbar arenalayout

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15