Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Purling Hiss

11 jun
2017
sön
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 17-03-30 16:05
Avslutas söndag, 17-06-11 19:00

Reservationsperiod:
Startar torsdag, 17-03-30 16:05
Avslutas lördag, 17-06-10 10:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Swell presenterar:
Purling Hiss
Pustervik - Lilla Klubben - Göteborg
Söndag 11 juni 2017 kl 19.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Purling Hiss

Mike Polizze är grundbulten i Purling Hiss bördiga från Philadelphia. Med 6 album utgivna sen 2009 spridda på bolag som Drag City, Mexican Summer och Woodsist har Mike Polizze varit en av de mest aktiva inom garage och psykscenen. Släng in ett par egensläppta CDR´s, kassetter och singlar till detta. Tidigare var Mike en del i det lite tyngre Birds of Maya. Vill man lyssna in sig på hela katalogen är Spotify inte det bästa då långt från allt finns där. Youtube har mer i så fall. Otillgängligheten gentemot att alla fräcka kids kan bara uppfattas som provocerande charmig.

Musikaliskt samlar Purling Hiss influenser från massa olika håll; Nuggets-garage, shoe gaze, amerikansk Lo-fi osv osv. Lika filterlöst som en gammel röd Commerce-cigarett. Killen bara kör det han känner för vilket är en frisk fläkt i dagens klimat.

Första turnén genomfördes på initiativ av Kurt Vile som ville ha med Purling Hiss på sin turné 2010. Innan denna turné bestod bandet endast av Mike som spelat in tre plattor i sin hemmastudio. Senast Purling Hiss var i Göteborg var det tillsammans med Bleached och Night Beats på Pustervik.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    180.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.