Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

ROCK IT FESTIVAL 

26 aug
2017
lör
11:00

Åldersgräns 18+

Ishallsvägen 262 54 ÄNGELHOLM

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 17-03-27 10:00
Avslutas fredag, 17-08-25 13:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

ROCK IT FESTIVAL

Då var det dags för andra upplagan av Rock It Festival i Ängelholm. Festivalen erbjuder två dagar, två scener, ca 17 band, utställare av alla slag, tattoo, evenemang, BBQ och en fantastisk festivalpublik. Biljetten ”ROCK IT FESTIVAL” ger även entré till Fredagens PRE-PARTY den 25 augusti. Fram mot sommaren släpper vi biljetter för er som endast vill gå på festivalens PRE-PARTY. Mycket välkomna! Rock on & Rock it.

LINEUP - ROCK IT FESTIVAL
Johnossi, Backyard Babies, Mustasch, Bullet, Bombus, Bonafide, Babian, Eleine, VA Rocks, Bai Bang, Pontus Snibbs Wreck of Blues, Blacksmith Legacy, Lillebror, Punk Mahone, Love Dolls. Fler artister kommer att presenteras.

FESTIVALOMRÅDE
Festivalområdet ligger i Ängelholm vid Lindab Arena. Parkering finns vid Lindab Arena.

TIDER
Festivalens preliminära speltider är fredag kl 17.00-01.00 och lördag kl 13.00-01.00. Området öppnar kl. 15.00 på fredag och kl 11.00 på lördag. Kom i god tid för att undvika köer. Det är många som ska ha festivalarmband och komma in på området.

BILJETTER och ENTRÉ
Biljetter kommer att säljs på Ticketmaster och Ängelholms Turistcenter. Pris på förköp är 130 SEK + serviceavgift för Fredagen (Pre-party) och 595 SEK + serviceavgift för Lördagen som även inkluderar entré till Fredagen. Samtliga gäster erhåller festivalarmband som gäller som entré under festivalen.

MAT och DRYCK
Området tillhandahåller mat och dryck (öl, vin, cider och alkoholfria alternativ), det finna vegetariska alternativ. Mat och dryck får ej medtagas in på området.

STOLAR, BORD etc.
Stolar, bord, paraply samt övriga farliga föremål som kan skada andra eller hindra framkomligheten får ej föras in på festivalområdet. Arrangören ansvarar inte för föremål som är lämnade utanför entrén.

HUSDJUR
Husdjur får inte vistas på festivalområdet.

ÅLDER
18-års gräns, ej ok för yngre med målsman. Ta med dig din legitimation. Även om du är över 18år så kan du bli ombedd att visa legitimation.

RULLSTOL och HANDIKAPP
Inga speciella platser, ledsagare medföljer gratis utan egen biljett.

FOTO
Fotografering för publicering (tryckt, digitalt eller för sändning i kommersiella sammanhang, liksom alla fall där det finns en uppdragsgivare) är inte tillåten om du inte har tillstånd (ackreditering) från festivalen. Fotografering för privat bruk är tillåten. Som privatperson får du ta med objektiv med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt, filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

NÄRBOENDE
Vi hoppas och tror att alla visar respekt och hänsyn för boende runt festivalområdet.

ÖVRIGT
Rock It Festival ansvarar inte för om enskilda artister ställer in och entrébiljetten återbetalas därför inte. Borttappade festivalbiljetter och köp av ogiltiga biljetter återbetalas inte. För er säkerhet och säkerställandet av att inte otillåtna föremål inte tas in på festivalområdet visiteras samtliga besökare vid entrén, även väskor och ryggsäckar kontrolleras. ”Varannan Vatten” kommer att finnas på plats, alltså dricker vi alla mycket vatten. Tänk på att skydda din hörsel, det finns öronproppar att köpa inne på området.

VÄLKOMNA

Max antal biljetter: 15
  • Entrébiljett

    635.00 SEK

    (inkl. 40.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig information

Åldersgräns
18 år, Ej ok för yngre i målsmans sällskap.


Rullstol
Inga speciella platser, ledsagare medföljer gratis utan egen biljett.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

.