Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Sabaton

01 apr
2017
lör
19:00

Åldersgräns 13+

Gammelstadsvägen 29 973 34 LULEÅ

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-03-15 19:00
Avslutas lördag, 17-04-01 19:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 17-03-15 19:00
Avslutas lördag, 17-04-01 18:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

NY ARENA, FLER PLATSER SLÄPPTA

Sabaton, ett av Sveriges populäraste hårdrocksband kommer till Luleå och COOP Norrbotten Arena den 1 april 2017. Det blir ett av åtta stopp i en stor Sverigeturné, den första turnén som når länet sedan 2012, om man bortser från deras sena inhopp på Kirunafestivalen för drygt tre år sedan. Välmeriterade Sabaton har tilldelats flera utmärkelser för bästa liveband och har bland annat turnerat med Iron Maiden, Scorpions och Hammerfall.

Just nu är bandet högaktuella med albumet ”The Last Stand” som släpptes i förra veckan. Högaktuell är också Sabatons nya bandmedlem, gitarristen Tommy Johansson, bördig från Boden, som gjorde sin debut i bandet på Sabaton Open Air i helgen som var.

Bandet från Falun har sedan starten 1999 erövrat Sverige och resten av världen med sin musik och texter om historiska slag. Deras platinasäljande skiva ”Carolus Rex” är en av de mest framgångsrika hårdrocksskivorna i svensk historia med över ett år på toppen av svenska albumlistan. ”Carolus Rex” följdes upp med guldsäljande ”Heroes” och bandet är nu åter högaktuella med purfärska albumet ”The Last Stand” vilket släpptes i fredags (19/8).

”Det var många år sedan vi körde en turné som täckte hela Sverige, så det känns grymt att göra denna i vinter. Inte sedan 2012 har vi gjort något liknande och det är flera städer vi sällan besökt. Denna sväng blir den största vi gjort i Sverige och inkluderar inga andra än Accept som vårt förband, samt ett band till som vi kommer presentera senare i höst. Vi har heller aldrig tagit med oss en sådan produktion ut på turné som det blir denna gång.” /Pär Sundström, SABATON

Kulturens hus arrangerar konserten tillsammans med Maloney Concerts i COOP Norrbotten Arena.

Konserten är flyttad från Luleå Energi Arena till COOP Norrbotten Arena.

Åldersgräns: 13 år
Arr: Kulturens hus och Maloney Concerts
Längd: mer info kommer

Max antal biljetter: 10
  • Onumrerat

    530.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 10