Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Shout Out Louds

26 okt
2017
tor
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar lördag, 17-04-22 12:00
Avslutas torsdag, 17-10-26 19:00

Reservationsperiod:
Startar lördag, 17-04-22 12:00
Avslutas torsdag, 17-10-26 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Pustervik presenterar:
Shout Out Louds
Pustervik - Stora Klubben
Torsdag 26 oktober 2017 kl 19.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Idag släpper Shout Out Louds nya singeln ”Oh Oh” som är det första nya vi hör från bandet på hela fyra år. Singeln är hämtad från kommande albumet som har release senare i år. I samband med detta kan vi också tuta i tutan för en stor världsturné som sträcker sig över sommaren och hösten och gör tre nedslag i Sverige i oktober.

Det dröjde inte länge innan Stockholmsbandet Shout Out Louds började gå under epitetet Sveriges främsta indieband. Med ett antal omåttligt hyllade släpp under 00-talet blev gruppen en succé både på hemmaplan och utomlands – något som man såhär 17 år efter debuten fortfarande är. Få band har nämligen varit lika saknade på scenerna som världens bästa Shout Out Louds. Fyra år efter det senaste albumet ”Optica” har det äntligen blivit dags för Shout Out Louds att åter bege sig in i albumsvängen. Idag släpps bandets nya poppärla till singel ”Oh Oh”, och ett album är planerat att landa senare i år. I höst åker Shout Out Louds ut på en fullskalig internationell turné med tre stopp i Sverige och nytt material i ryggen.

Sedan ”Optica” har mycket hänt för medlemmarna i Shout Out Louds. Adam Olenius har släppt en solo-EP, Bebban Stenborg har släppt musik med bandet Astropol och Ted Malmros har varit aktiv med sitt projekt A Nighthawk. Trots medlemmarnas andra åtaganden har Shout Out Louds alltid legat och grott i bakhuvudet, och nu är tiden äntligen inne att åter släppa ny musik. Under inspelningarna har energi och känsla satts i fokus, vilket i sin tur har lett till att man på många sätt har hittat tillbaka till sitt ursprung. Merparten av albumet spelades in i en källare i Solna, och förutom ljuv indie resulterade inspelningssejouren även i att bandet påmindes om att de är ett band som älskar varandra, att spela tillsammans och att resten är rätt oviktigt. Det nya materialet är varmt, melankoliskt och låter precis så som Shout Out Louds ska.

Lyssna på singeln "Oh Oh" här:
https://open.spotify.com/album/5NmtM4BBRHQOoIuswBfwJ5

The Line of Best Fit (UK) - Song of the day

"...a huge, harmony-drenched instant pop classic.”

https://www.thelineofbestfit.com/new-music/song-of-the-day/shout-out-louds-oh-oh

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    300.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.