Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Shout Out Louds

27 okt
2017
fre
20:00

Åldersgräns 18+

Vasagatan 19 11122 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar lördag, 17-04-22 12:00
Avslutas fredag, 17-10-27 20:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Shout Out Louds

Åldersgräms 18 år.

Nu är Shout Out Louds nya singeln ”Oh Oh” släppt och det är det första nya vi hör från bandet på hela fyra år. Singeln är hämtad från kommande albumet som har release senare i år. I samband med detta kan vi också tuta i tutan för en stor världsturné som sträcker sig över sommaren och hösten och gör tre nedslag i Sverige i oktober. Biljetterna släpps på lördag 22 april klockan 12.00 via luger.se.

Det dröjde inte länge innan Stockholmsbandet Shout Out Louds började gå under epitetet Sveriges främsta indieband. Med ett antal omåttligt hyllade släpp under 00-talet blev gruppen en succé både på hemmaplan och utomlands – något som man såhär 17 år efter debuten fortfarande är. Få band har nämligen varit lika saknade på scenerna som världens bästa Shout Out Louds. Fyra år efter det senaste albumet ”Optica” har det äntligen blivit dags för Shout Out Louds att åter bege sig in i albumsvängen. Idag släpps bandets nya poppärla till singel ”Oh Oh”, och ett album är planerat att landa senare i år. I höst åker Shout Out Louds ut på en fullskalig internationell turné med tre stopp i Sverige och nytt material i ryggen.

Sedan ”Optica” har mycket hänt för medlemmarna i Shout Out Louds. Adam Olenius har släppt en solo-EP, Bebban Stenborg har släppt musik med bandet Astropol och Ted Malmros har varit aktiv med sitt projekt A Nighthawk. Trots medlemmarnas andra åtaganden har Shout Out Louds alltid legat och grott i bakhuvudet, och nu är tiden äntligen inne att åter släppa ny musik. Under inspelningarna har energi och känsla satts i fokus, vilket i sin tur har lett till att man på många sätt har hittat tillbaka till sitt ursprung. Merparten av albumet spelades in i en källare i Solna, och förutom ljuv indie resulterade inspelningssejouren även i att bandet påmindes om att de är ett band som älskar varandra, att spela tillsammans och att resten är rätt oviktigt. Det nya materialet är varmt, melankoliskt och låter precis så som Shout Out Louds ska.


www.shoutoutlouds.com

www.luger.se

www.vasateatern.se

Max antal biljetter: 15
 • Ståplats Parkett Onumrerad

  355.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

 • Sittplats Balkong Numrerad

  355.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

 • Ståplats Balkong Onumrerad

  355.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.