Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Sleaford Mods

28 sep
2017
tor
19:30

Åldersgräns 18+

Hornstulls strand STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-05-17 09:00
Avslutas torsdag, 17-09-28 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Nottingham-duon Sleaford Mods har slitit på med tio album på lika många år av frenetisk DIY-musik som speglar den brittiska arbetarklassupplevelsen – smutsigt, direkt, minimalistiskt, ärligt och alldeles urbrittiskt. På senare tid har Jason Williamsson och Andrew Fearn äntligen fått de hyllningar de förtjänar, och den 28 september gästar duon Sverige för ett efterlängtat gig på Debaser Strand i Stockholm. Biljetterna släpps 17 maj kl 09:00!

Sleaford Mods startades av Jason Williamson tillsammans med Simon Parfrement och redan 2007 släpptes det första albumet som Sleaford Mods, men det dröjde tills 2012 då han fick sällskap av Andrew Fearn som det började ta fart ordentligt. Sleaford Mods karaktäriseras av sitt unika sound: med inspiration från åttiotalets postpunk rappar Jason Williamson över minimalistiska synthbeats med texter inspirerade av livet i Englands gråa industristäder. Med både humor och ursinne går Sleaford Mods musik inte riktigt att jämföras med något annat i dag, och bandet skyr inget i sin kritik mot samhället. Sleaford Mods är Storbritanniens viktigaste rockakt i den Brexitvärld vi lever i.

Bandets tionde album “English Tapas” släpptes tidigare i år till unisona hyllningar världen över, och är även duons första på anrika Rough Trade. Få band betyder lika mycket som Sleaford Mods gör just nu.Åldersgräns: 18 år

Dörrarna öppnar 18.30 och konserten startar kl 19.30

Arrangör: www.luger.se

Max antal biljetter: 10
  • Ståplats 18-årsgräns

    300.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade