Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Stand Up Paddleboard i Fylleån

09 jul
2017
sön
14:00

Stenmarksvägen/Åvägen HALMSTAD

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-05-24 10:00
Avslutas lördag, 17-07-08 17:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

SUP-äventyr i natursköna Fylleån

Ni startar i Snöstorp och paddlar cirka 1,5 timmar medströms. Turen är helt fantastisk och det är svårt att tro att man verkligen är i Sverige då det är lite djungelkänsla på en stor del av turen.

Det praktiska:
Vi samlas vid Stenamarksvägen / Åvägen i Snöstorp. Parkera längs med Stenamarksvägen. Ta med ett ombyte ifall ni blir blöta som vi tar med ut när vi hämtar er. Efter en kort instruktion paddlar ni iväg. Paddlingen tar ca 1,5 timmar. Vi hämtar er och kör er tillbaka till utgångsplatsen. Ta gärna med er en vattentät påse så ni kan ta med er mobilen. OBS! Det finns inga toaletter varken vid start eller mål.

Fototävling:
Ta ett SUP-kort, lägg upp det på Instagram, Twitter eller FB och tagga #KITEKALLE samt #SUP så är du med i vår fototävling. Den sista september utser vi tre vinnare som får varsitt presentkort om 600 kronor.

Lämplig klädsel:
Vid varmare väder räcker badshorts och en T-shirt. Ta gärna med en vattentät påse så ni kan ta med er telefon. Vid regn eller kallt väder så rekommenderas våtdräkter som ni kan hyra för 50 kr/st samt skor för 30 kr/st. Vi behöver då veta längd och vikt på de som skall ha våtdräkter minst en dag innan. Glöm ej solskydd, solglasögon samt säkerhetsrem till glasögon.

Ålder:
Barn från cirka 8-10 år kan paddla själva. Vi tar med en bogserlina så att ni kan dra dem om de inte orkar hela vägen. Meddela oss hur många barn det är. Barn under 8-10 år kan åka med en vuxen.

Mer info om SUP:
www.kitekalle.se

Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Samtliga biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast klockan 17.00 dagen innan äventyret.
Evenemanget är inte handikappanpassat.

Max antal biljetter: 15
  • Onumrerat

    330.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade