Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Stefan och Kim - Så mycket mer!

13 okt
2017
fre
19:00

Västergatan 11 35231 VÄXJÖ

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-04-12 10:00
Avslutas fredag, 17-10-13 18:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 17-04-12 10:00
Avslutas torsdag, 17-10-12 23:59

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

En supermusikalisk totalshow – av Sveriges kanske mest okända världsartister….

Stefan Arwidsson, från Vetlanda, och Kim Strandberg, född i Nässjö och träffades när de studerade på Musikhögskolan i Malmö. 1984 genomförde de sin första gemensamma konsert och har sedan dess varit en duo som arbetat tillsammans. Stefan spelar gitarr och sjunger medan Kim trakterar flygel och violin. För att få djup och variation i föreställningarna använder man dessutom allt från kastanjetter till afrikanska trummor.

Artisteriet har fört Stefan & Kim ut över världen. Hälften av de jobb som man genomför sker utanför Sverige.
De har spelat för några av de kungliga hoven i Europa, de har uppträtt vid sportevenemang som OS (Lillehammer) och Ryder Cup. De har spelat för oljemiljonärer i Kuala Lampur. Och de har deltagit i nationaldagsfirandet i Central Park i New York. I Sverige har de bland annat turnerat med Diggiloo.

Stefan och Kim säger själva att lusten att hela tiden göra allt lite bättre är drivkraften som ger dem kraft att utvecklas. De menar att framträdandet ännu inte är helt perfekt, fortfarande finns mycket att göra…. Scenshowen beskrivs som en supermusikalisk totalshow. Det är en blandning av tonsäker sång och perfekt exekverad musik, kryddad med ett stort mått av humor. Publiken bjuds på smäktande klassisk musik, skir romantik, rivig rock och välkända superhits i ett musikaliskt fyrverkeri…..

Stefans otroliga röst låter starkt och oefterhärmligt vacker. Kims piano- och fiolspel, som utvecklats och förfinats allt sedan han började spela vid 8 års ålder, är en mix av klassiskt, vackert, fult, snabbt och långsamt.

Detta är inte bara två artister som står på scen – det är två färgstarka virtuoser som med sin utstrålning, musikaliska genialitet och humor slår det mesta!

Föreställningen varar ca 1,5 timme, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Max antal biljetter: 15
 • Bästa plats

  295.00 SEK

  (inkl. 25.00 SEK avgift)

 • Delvis skymd sikt

  295.00 SEK

  (inkl. 25.00 SEK avgift)

 • Delvis skymd sikt, trångt för benen

  295.00 SEK

  (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.