Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Takida & Stiftelsen + support

04 mar
2017
lör
19:30

Åldersgräns 18+

Jörgen Kocksgatan 7 a 21120 MALMÖ

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 17-02-23 10:00
Avslutas lördag, 17-03-04 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

TAKIDA OCH STIFTELSEN ÅKER PÅ GEMENSAM ARNEATURNÉ
För första gången kommer sångaren Robert Petterssons båda band att stå på samma scen. Ta den unika chansen och upplev Takida och Stiftelsens alla hits under en fullspäckad kväll tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star.

Biljetterna släpps på torsdag den 27 oktober kl 10.00 via LiveNation.se.


Stiftelsen är i höst aktuella med den nya singeln ”Darling”, hämtad från kommande albumet. Det har gått fyra år sedan bandet, som startades av Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson, släppte debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. Sedan dess har de passerat gränsen för tiofaldig platina för singeln, streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album.

Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” och i våras släppte Takida, ett av Sveriges mest streamade band, sitt nya album ”A Perfect World”. Albumet innehåller platina-certifierade singeln och stora radiofavoriten ”Better”. Det nya soundet är skapat i samarbete med den Amerikanske artisten och producenten Ryan Star, som under sommaren 2015 flög till Sverige för att hjälpa till i arbetet med den nya plattan. Ett band formades artisterna emellan som skulle ligga till grund för 2016-års största rockalbum.

Den meriterade artisten från Brooklyn, New York är känd för sin karakteristiska röst och passionerade live-framträdanden. Han har uppträtt tillsammans med bl.a. Imagine Dragons, Maroon 5 och Bon Jovi och kommer tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left att vara förband under turnén.


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 450kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.


Show ca kl 19:30
Insläpp kl 18:00


Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se

Max antal biljetter: 10
  • Ståplats

    485.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig Info

Åldersgräns 18 år

Uthämtning på plats
Ingen uthämtning på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på Ticketmaster biljettombud.

Rullstol
Bokas via Ticketmaster contactcenter på 077-170 70 70. Ramp kommer att finnas till rullstolsplatserna.

Paraplyinfo
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 10