Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

The Radio Dept.

31 mar
2017
fre
20:00
Det finns inga lediga biljetter

Åldersgräns 18+

Vasagatan 19 11122 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 17-01-31 10:00
Avslutas fredag, 17-03-31 20:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

The Radio Dept.

Support: Mythologen

Vi har precis gjort klart vår fjärde lp Running Out of Love, ett album om att finnas till i Sverige 2016 och se hur samhällsklimatet hårdnat på så många områden. Politiskt, intellektuellt, moraliskt... Ett album om allt som är på väg åt fel håll. Om otåligheten som förvandlas till ilska, hat och till sist uppgivenhet när kärleken till omvärlden och tillvaron börjar sina.

För tredje gången i rad har vi gjort två skivor i stället för en. Efter att ha turnerat av och till, mest till, i drygt två år efter vårt förra album Clinging to a Scheme började vi spela in en skiva som vi senare bestämde oss för att strunta i. Som vissa kanske vet var vi länge intrasslade i en utdragen rättsprocess mot vårt förlag och skivbolag. Vi slutade släppa singlar och eps och ägnade oss i stället åt annat. Vänner, jobb och dagdriveri. Vi förlorade rättegången men nådde till sist en överenskommelse som gjorde att vi kunde och ville koncentrera oss på musiken igen.

Sommaren 2014 började idéerna till Running Out of Love ta form och singeln Death to Fascism, nu för gammal för att ha med på skivan, var först ut. Sen började andra låtar dyka upp. Rättsprocessen avhandlades i Occupied, svensk vapenhandel i Swedish Guns och We Got Game handlar om den stolta polistraditionen att skydda nazister och rasister men samtidigt använda brutalt våld mot motdemonstranter.

Det blev en ganska dystopisk skiva, vilket framförallt beror på att den skrevs och spelades in i frustration över de reaktionära strömningar som i allt högre grad präglar vår tid.www.theradiodept.com

www.luger.se

www.vasateatern.se

Max antal biljetter: 15
 • Ståplats Parkett Onumrerad

  300.00 SEK

  (inkl. 25.00 SEK avgift)

 • Sittplats Balkong Numrerad

  300.00 SEK

  (inkl. 25.00 SEK avgift)

 • Ståplats Balkong Onumrerad

  300.00 SEK

  (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15