Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

THE SHADVENTNICKS - LORDS OF THE STRINGS

03 nov
2017
fre
19:30

Åldersgräns 13+

Tel. 054-190080 - Västra Torggatan 1 65225 KARLSTAD

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 16-12-19 14:30
Avslutas fredag, 17-11-03 19:30

Reservationsperiod:
Startar måndag, 16-12-19 14:30
Avslutas fredag, 17-11-03 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

The ShadVentNicks - Lords Of The Strings
En show som skickar kårar av välbehag i hela kroppen


60-talet personifierat med glädjen, vemodet, stegen, rymdklangen, ekot och en massa gitarrsträngar. Jag talar om den erans häftiga ”gitarrmusik” – den när dom tre stora – The Shadows, The Spotnicks och The Ventures – erövrade världen med sina underbara tvåminuterslåtar. Idag har ett rutinerade gäng tagit över och påbörjar sin resa runt om i världen för att både sprida och bevara denna musikstil som är så älskad.

The ShadVentNicks – feat. Bert Goodman (bas), Big KT (trummor), Starry Knight (gitarr och sång) och Hank Jones (gitarr). Vi på European Concerts är både glada och stolta att få presentera dessa underbart "galna och hängivna" artister.

Längd: ca 2 timmar inkl. paus
Dörrarna öppnas: 19:15
Bästa kund: Besök alltid vår webbsida dagen innan konsert för eventuella ändringar.

Max antal biljetter: 15
  • Parkett

    380.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Biljetter

Biljetter kan bara hämtas ut i Scalateaterns kassa samt ticketmasterombud, inte på ATG. Kontakta oss på 054-190080 om du vill att vi skickar biljetterna med post!

Scalateaterns nya öppettider
Må - Fre 10:00-18:00     Lö 11:00-16:00
samt en timme före Scalateaterns föreställningar.

Vid föreställning öppnar foajén samt garderoben 45 min innan föreställningsstart. Dörrarna till salongen öppnar ca 15 minuter innan start.

Scalateaterns biljettkassa är Ticketmaster-ombud. Vi säljer biljetter till konserter, shower, teaterföreställningar, idrottsevenemang etc över hela landet.

Tillgänglighet

Hörselslingan täcker in rader 3-18.

Rullstolsplatser bokas på Scalateatern 054-190080, en ledsagare ingår.
Scenmästaren hämtar rullstolsburna och ledsagare, efter första ringningen, ca 15 minuter före föreställningen. Vänta innanför Scalateaterns Entré, ni kommer att bli visade in via en annan väg, utan trappor.

Om Scalateatern

Välkommen till Scalateatern i Karlstad. Scalateatern är Karlstads scen för teater, konserter och musikaler. Sedan 1992, då lokalen byggdes om från biograf till teaterscen har diverse kända klassiker och lokala uppsättningar gått av stapeln här. Scalateatern drivs av Värmlandsteatern och Cabary, vilka legat bakom flertalet av de produktioner som spelats på teatern. Förutom att sälja biljetter till de egna arrangemangen säljer Scalateatern biljetter till evenemang på andra arenor i Karlstad, Värmland och resten av Sverige. Scalateatern är ett Ticnet-ombud och har en egen biljettbokning. Dessutom hjälper Scalateatern andra arrangörer att genomföra evenemang. Scalateaterns centrala läge med hotell och restauranger i sin absoluta närhet erbjuder fina möjligheter till mat, dryck & logi. Teatern går även att hyra och passar förutom till teater, konserter och musikaler även utmärkt för arrangemang som exempelvis konferenser och föreläsningar.
Mer info hittar du på www.scalateatern.com
.

Övrig information

VÄLKOMMEN!!!