Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Vintergalan

16 dec
2017
lör
21:00

Åldersgräns 13+

Gumpekullavägen 1 58278 LINKÖPING

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-03-31 10:00
Avslutas lördag, 17-12-16 21:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 17-03-31 10:00
Avslutas fredag, 17-12-15 23:59

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Vintergalan 2017 bjuder på artister som Jerry Williams, Alcazar, Orup, Sarah Dawn Finer, Eric Saade, Mariette samt magikerna Brynolf & Ljung. Det blir en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång. Showen kommer till Linköping och Saab Arena den 16 december.

I mitten av december kommer Vintergalan till Linköping, räkna med en helkväll deluxe! Underhållning från ankomst till hemgång; galashow med Sveriges artistelit, magiker och dansare. Årets medverkande är Jerry Williams, Alcazar, Orup, Sarah Dawn Finer, Eric Saade samt Mariette. Specialeffekter och förbluffande trolleri framförs av de världskända magikerna Brynolf & Ljung. För regin står Jennie ”Bounce” Widegren och Jenny ”Velvet” Petersson.

Jerry Williams
Den ständigt aktuella rockkungen Jerry Williams befinner sig just nu ute på en lång, utsåld, rikstäckande vårturné med ”Man måste få lira”. Samma föreställning som spelat för utsålda hus i Göteborg och Stockholm under tre säsonger. Senaste plattan"Ghost Rider" hyllades i media, Aftonbladet skrev att "det var längesen 73-åringen lät så här avslappnat vital", Expressen att "räven rockar rejält".

Alcazar
Sveriges bästa discogrupp Alcazar avslutade i december 2016 två års succé med hyllade showen ”Disco Defenders”. Showen hade premiär på Rondo i Göteborg våren 2015 och fick ett lysande mottagande från både publik och press.

Orup
Allas vår pop-hit-maskin nummer 1 spelade sin sista föreställning ”Viva La Pop” i december i fjol, då med över 115 000 sålda biljetter i bagaget och med hyllningar i media. Det blev totalt 150 utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg och därefter arenaturné med 22 konserter i 13 städer.

Sarah Dawn Finer
Den folkkära sångerskan Sarah Dawn Finer är tillbaka! Hennes medverkan i Vintergalan blir det första officiella konsertframträdandet sedan hösten 2016. Dessutom är Sarah aktuell som ny programledare för TV-programmet ”Så ska det låta” som sänds i början av nästa år.

Eric Saade
Saade var under hösten 2016 ute på en klubbturné i Sverige. Med sig hade han sin senaste EP "Saade", som bland annat innehåller hiten "Wide Awake" och har över 9 miljoner streams på Spotify. I maj kommer det nytt material med Eric och i höst är han aktuell som en av deltagarna i TV-programmet ”Så mycket bättre”.

Mariette
I Melodifestivalen 2017 lyste Mariette upp med sin ljusa scenshow till ”A Million Years” Hon tävlade både som artist och låtskrivare och gick direkt vidare till finalen med sitt bidrag. I vår väntas ytterligare nya låtar att se ljuset och livesommaren 2017 kommer tillhöra Mariette.

Brynolf & Ljung
Är just nu ute på en turné runt om i landet mer scenshowen ”Hokus Pokus Motherf*ckers” och trollar skjortan av flertalet svenska kändisar i sin framgångsrika TV-serie ”Street Magic”. På Vintergalan är publiken en given del för Brynolf & Ljung, så räkna med högt tempo, knivskarpa illusioner, specialeffekter och förbluffande trolleri – mitt framför ögonen!

www.vintergalan.se
www.facebook.com/vintergalan/

Instagram @vintergalan

Kvällens program (tiderna är prel. kan ev ändras något)

18:00 Dörrarna öppnar, glöggen serveras och julbordet står framdukat
19:15 Förshow
20:00 Insläpp för gäster med showbiljett
21:15 Showen börjar
23:00 Efterfest med DJ Raners
01:00 Vintergalan stänger


Biljettpaket

Diamant
Här sitter ni på de allra bästa platserna med en unik möjlighet att få uppleva galashowen på nära håll. Förutom julbord, galashow garderob och efterfest ingår 3 dryckesenheter (öl, vin eller alkoholfritt) samt 1 snaps och 1 avec i priset.

Platina
Här får ni ett bord i mitten på parkett. Julbord, 2 dryckesenheter (öl, vin eller alkoholfritt) galashow, garderob och efterfest ingår i priset.

Guld
Här sitter ni på bakre parkett, restaurang eller loger med en bra överblick över lokalen. Storbildsskärmar ger er en härlig närkontakt med scenshowen. Julbord, galashow, garderob och efterfest ingår i priset.

Showbiljett
För dig som enbart vill se den färgsprakande showen. Du sitter på läktaren med tillgång till våra kiosker och barer. Galashow och efterfest ingår i priset.

Åldersgräns
13 årsgräns på galashowen. På nattshow och efterfest är åldersgränsen 18 år.

Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co 013-190 00 00

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida Visitlinkoping.seMax antal biljetter: 15
 • Diamant parkett

  1665.00 SEK

  (inkl. 45.00 SEK avgift)

 • Platina parkett

  1317.00 SEK

  (inkl. 45.00 SEK avgift)

 • Guld parkett

  980.00 SEK

  (inkl. 45.00 SEK avgift)

 • Nedre läktare

  530.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.