Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Waxahatchee + Allison Crutchfield

25 sep
2017
mån
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 17-04-18 16:00
Avslutas måndag, 17-09-25 19:00

Reservationsperiod:
Startar tisdag, 17-04-18 16:00
Avslutas måndag, 17-09-25 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Woody West presenterar:
Waxahatchee + Allison Crutchfield
Pustervik - Göteborg
Måndag 25 september 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Med Waxahatche är Katie Crutchfield en av pionjärerna inom den våg av alternativa och personliga indie-singer/songwriters som fått sitt genombrott de senaste åren, tillsammans med namn som Angel Olsen, Courtney Barnett, Mitski och Big Thief.

Waxahatche startade som Katie Crutchfields DIY-projekt men efter debuten ”American Weekend” växte projektet snabbt med Pitchforkhyllade ”Cerulean Salt”, ett album som låg högt över årsbästalistorna 2013 och som ledde till kontrakt med anrika alternativlabeln Merge (Arcade Fire, Conor Oberst, She & Him) som släppte minst lika hyllade uppföljaren ”Ivy Tripp” härom året vilken ledde till världsturné och spelningar på inflytelserika festivaler som SXSW och Way Out West och ihop med Kurt Vile och Sleater-Kinney.

Nya albumet ”Out in the Storm” sägs vara Crutchfields mest utelämnande hittills, både i låtskrivandet och personligen efter att perioden kring ”Ivy Tripp” innehåll ett svårt uppbrott från ett skadligt förhållande. Med styrkan och stödet från hennes band med systern Allison Crutchfield, Katherine Simonetti och Ashley Amwine, fann Crutchfield modet, viljan och självförtroendet att gå vidare.

Vid sin sida under inspelningen av kommande ”Out in the Storm” fanns även demonproducenten, teknikern och mixningsgeniet John Agnello känd från sitt jobb med alternativa legender som Dinosaur Jr och Sonic Youth och som på senare år framgångsrikt jobbat med namn som Kurt Vile och Phosphorescent, ett samarbete Crutchfield kallar livsavgörande för hennes musik.

”Out in the Storm” visar upp en nyfunnen spelglädje, en orädd låtskrivare med nyvunnet självförtroende och befäster Waxahatchees position som en av de ledande indie-singer/songwriters och röster på den amerikanska alternativa musikscenen idag.

Woody West Facebook
www.woodywest.com

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    180.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.