Hoppa över och gå till huvudinnehåll
1974 TRIBUTE TO ABBA - GREATEST HITS

Rock/Pop

Biljetter till 1974 TRIBUTE TO ABBA - GREATEST HITS

11 Kommande evenemang

Sverige

11 Evenemang
Laddade 11 av 11 evenemang

Om 1974 TRIBUTE TO ABBA - GREATEST HITS

Upplev musiken från supergruppen ABBA genom världens bästa tribute band, det engelska bandet 1974 - TRIBUTE TO ABBA. Denna kväll kommer du garanterat åter till ABBA:s glansdagar då ABBA regerade på pophimlen. Det är som att åter får se de fyra originalmedlemmarna och höra klassiker som ”Dancing Queen”, ”Take a Chance on me” och ”Waterloo”. När Aileen Mclaughlin och T J Davis (eller är det Agnetha och Anni-Frid) kommer in på scenen är det inte enbart utseendet och kostymerna, utan även de fantastiska sångrösterna, som får oss att undra vem de egentligen är. Robert Arnall och Jules Dodd som Benny och Björn gör supergruppen komplett.
br> Att världen inte glömt ABBA:s fantastiska musik bevisas av att 1974 turnerar för fullsatta konserthus, festivaler och arenor över hela världen. 1974 har även turnerat med superstjärnor som Rod Stewart, Kylie Minogue, Tom Jones och Sir Cliff Richard.

Nu kommer de alltså åter till Sverige efter tidigare succéturnén.

"Man skulle kunna tro att folk är druckna men spontandansen började redan före 20-minuterspausen. Åskådarna flyger upp ur stolarna vid både väntade och otippade tillfällen, samfällt och allena, omfamnar varandra och minst sagt artisternas framträdande.

Under "Take a chance on me" bryter "Benny" ut i hiphop och gångarna är fyllda med dansande nostalgiker och kepsar kastas fram och tillbaka mellan scenen och publiken och primalskriken flödar. Sista halvtimmen överger publiken stolarna helt och dansar besinningslöst. Jag har varit i Konserthuset många gånger men aldrig upplevt en så hög dopaminnivå."


/ WILLIAM HOLM VLT 30 NOVEMBER 2014Längd: ca 2 timmar inkl. paus