Hoppa över och gå till huvudinnehåll
20 år med mig - Özz Nûjen

Komedi

Biljetter till 20 år med mig - Özz Nûjen

13 Kommande evenemang

Sverige

13 Evenemang
Laddade 13 av 13 evenemang

Om 20 år med mig - Özz Nûjen

En av Sveriges populäraste, mest omtalade, frispråkiga och roligaste komiker Özz Nûjen firar 20 år på standup scenen med en Jubileumsturné hösten 2020 med showen "20 år med mig - Özz Nûjen".

Özz Nûjens tidigare stand-up succéer så som ”Dålig stämning”, ”Statsminister Özz Nûjen”, ”Sveriges historia” och ”Värdens historia” har setts och hyllats runt om i Sverige. Men skrattfesten stannar inte där, i denna show ”20 år med mig” bjuder Özz på nyskrivet material blandat med sina roligaste och bästa vitser. Komikern kommer också berätta om sina sämsta gig och upplevelser, pinsammaste stunder, om den utmanade vägen fram till att bli populär och vad som gör ett skämt roligt.

Özz Nûjen har i tjugo år varit en av de stand-up komiker som har betytt mest för svensk standup i allmänhet och dess utveckling i synnerhet. Med sitt unika sätt kommer Özz under denna turnerande liveföreställning att avslöja saker om sig själv, sina kollegor och standup-branschen, som kommer bli lika spännande som imponerade. Komediikonen har en tendens att prata om allt från Jan Guillou till Greta Thunberg, från sitt favoritlag AIK till vandrande pinnar, religiösa fanatiker och andra intressanta samtalsämnen. När Özz står på en scen i Stockholm, Malmö, Södertälje eller på andra platser i landet så kan allt hända.

”Kom och fira med mig när jag gör det jag älskar mest. Standup som roar och oroar. Puss och kram!” - Özz Nûjen