Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Andreas Lundstedt

Övrig musik

Biljetter till Andreas Lundstedt

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Andreas Lundstedt

Sveriges största discostjärna!

Efter att ha underhållit oss i mer än 25 år som artist och när han nu avslutat Alcazar, så kommer han nu till Berns och levererar sin dröm som soloartist. Sveriges dansman med en rumpa ingen kan motstå, moves som slår de flesta, energi och glädje som smittar ned alla och smeker med sammetslen röst och djupbruna rådjursögon. Kungen av Disco. Andreas Lundstedt ger dig en kväll du sent ska glömma med musik från discoeran uppblandat med personliga favoriter och garanterat Alcazarhits.

CARPE DISCO
Under mellandagarna kommer Andreas Lundstedt och Berns salonger hylla DISCO, denna tidlösa och oemotståndliga genre som föddes på 70talet och är starkare än någonsin idag när vi går mot ett nytt årtionde…

Carpe Disco är en discokväll utan dess like med en härlig blandning av soul och disco, med en massa latininfluenser. Från du kommer in är det en drink i handen och diskobollens sken som gäller. Kom och dansa, festa och ha en utekväll du sent ska glömma med dina vänner och Andreas Lundstedt. Innan och efter konserten spelar DJ Mitsogiannis plattor och får dig att dansa hela kvällen – discofest helt enkelt!

Så put on your dancing shoes!

Efter att ha turnerat världen över med Alcazar, sålt över 12 miljoner plattor och tävlat i Melodifestivalen 9 gånger och även tävlat för Schweiz i Eurovision songcontest är Andreas Lundstedt en populär, folkkär och älskad artist som verkligen kan konsten att underhålla en publik. Med sammetslen röst och en glädje som smittar lämnar han ingen publik oberörd.

Missa inte dessa få kvällar när Studio 54 mixas med Soul Train och kryddas med Alcazar.