Skip to main content
BERGLUND HARRYSON WELLS

Övrig musik

Biljetter till BERGLUND HARRYSON WELLS

7 Kommande evenemang

Välj datum

Sverige

7 Evenemang
Laddade 7 av 7 evenemang

Om BERGLUND HARRYSON WELLS

Rhapsody in Rock firar 30-årsjubileum. I vår är kompositören, pianisten och entertainern Robert Wells tillbaka på den stora scenen! Denna gång gör den berömda konsertpianisten comeback tillsammans med personligheten och skådespelaren Peter Harryson och den musikaliska arrangören Anders Berglund, alla tre från originalversionen av TV-programmet ”Så ska det låta”. Originaltrion har inte stått på en scen tillsammans sedan 2005, men i år är det äntligen dags igen med en turné genom Sverige.

I mars 2020 kommer Berglund, Harryson och Wells - ”Originalet på turné” framföra flertalet konserthyllningar runt om i landet. Programledare, kapellmästare och skickliga pianister som medverkat under de minnesvärda åren och som kommer fortsätta underhålla publiken under denna efterlängtade Sverigeturné, bakom såväl som framför pianot. Kapellmästare Johan Landqvist som ledde ”Så ska det låta” orkestern genom TV-showens första tjugo åren ansluter också till turnén, med hela originalbandet. Senast trion stod tillsammans på scenen var i Royal Albert Hall 2005.
Medverkar gör även Nina Söderquist och Janne Åström samt lokala sångare som kommer att lyftas fram i respektive stad runt om i landet.

- Vi vill återuppliva med den unika stämningen och kemin när vi arbetade tillsammans. Det vill säga jammet, svänget och glädjen. Det kommer bli en sång och musikfest. Här väntas både tävlingsmoment men också musikaliska oaser med alla medverkande. Vi kommer se till att publiken är en stor del av hela konserten, hälsar Berglund, Harryson och Wells.

ROBERT WELLS: “Rhapsody In Rock”, Tilldelades Kungamedalj 2012, PIanoläger Wells Academy för ungdomar. Turnérat världen över och är aktuell med nya boken ”Blod Svett & Toner ”. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”.

PETER HARRYSON: Scenskolan 1967. Dramaten, Stockholms Stadsteater, TV profil. Filmar just nu fortsättningen på Bröllop, Begravning och Dop. Regi Colin Nutley.

ANDERS BERGLUND: Etta på Billboardlistan (Hooked on a feeling) och USA-turné med ”Blue Swede” Björn Skifs 1974-75. 13 år med EUROVISION GRAND PRIX som dirigent och han har arrangerat mängder av shower i över trettio år med Stjärnklart, Filmmusik kompositör till 1939. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”.


Läs mer via: www.rirevent.com

Missa inte en av vårens bästa och nostalgiska upplevelser!