Biljetter till Best Of Norden

Nordisk kulturhelg på Nordiska museet.

Utomhusbio inomhus i Nordiska museets stora hall under Best of Norden!

Under Best of Norden visas de fem nordiska filmer från förra året som röstats fram som de alla främsta. Visningarna följs av spännande samtal med kulturpersonligheter som Leif Zern, Amelia Adamo och Mian Lodalen.

Vi bjuder på författarssamtal med de nordiska giganterna Åsa Moberg (Se), Kirsten Thorup (Dk) och Laura Lindstedt (Fi) och Sveriges radios hyllade Klassiska podden med Camilla Lundberg liveframträder med ett program om Jean Sibelius.

Stormvarning gästspelar och visar kopplingen mellan miljö- och kulturarbete och det blir en stumfilmskonsert av den hundraåriga världssensationen Terje Vigen, ackompanjerat av Matti Bye och Laura Naukkarinen.

Allt detta och mer i Nordiska museet magiska lokaler och entrén ingår i museets ordinarie!

Passa på att köpa det förmånliga festivalpasset för endast 185 kr – med festivalpasset har du sedan fri entré under hela kulturhelgen och fri tillgång till samtliga programpunkter. Välkomna!

Best of Norden arrangeras av Nordiska ministerrådets informationskontor och Kulturbyrån med anledning av Nordiska rådets priser, på uppdrag av Nordiska ministerrådet, Nordiska rådet och Nordisk Film & TV Fond, i samarbete med Nordiska museet.

Arrangörer: Nordiska ministerrådet, Nordiska rådet, Kulturbyrån, Nordisk Film & TV Fond och Nordiska museet.

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori