Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Broadway Ladies - En flat konsert

Musikal

Biljetter till Broadway Ladies - En flat konsert

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Broadway Ladies - En flat konsert

Efter succén 2015 är "Broadway Ladies" äntligen tillbaka i en uppdaterad version!

Broadway - ett glitterparadis med storslagna shower och läckra ladies. Men hur intressanta är egentligen kvinnoporträtten i musikal? Och vem bestämmer vilka historier som ska berättas?

På en gammal torkvind möts fyra kvinnor för att belysa dessa frågor. Ackompanjerade av livemusik, från både välkända och mer oväntade musikaler, sjungs det om de snäva ramar som kvinnor måste förhålla sig till. Med en stor skopa ironi ges exempel på musikalernas skrattretande kvinnoideal. De diskuterar vilka roller de hellre vill spela och kastar sig ut i nummer som traditionellt görs av män.* Efter den musikaliska frigörelsen blir tonen mer personlig. Samtalet förs in på kärlek mellan kvinnor och artisterna blommar ut i innerliga sånger som berör på djupet.

”Broadway Ladies” är en musikalkonsert som på ett lekfullt sätt tänjer gränserna och uppmanar till förändring! Föreställningens längd ca 70 min utan paus.

Medverkande Sara Birgén Elin Ledenvik Tove Mckeever Matilda Randin

Musiker Johan Östlund Simon Dahlberg

Regi/Manus/Svensk Sångtext Adam Gardelin

Musikalisk Ledning Johan Östlund

Scenografi/Kostym Emelie Smeds

Ljusdesign/Finalkoreografi Sara Birgén

Regiassistent Annika Uppenberg Projektledare Magnus Carlsson

En produktion av Trojkan Nöjesproduktion

PRESS

"...ett utmärkt smakprov på hur smarta, roliga och intressanta kvinnor kan låta" "...de förtjänar fulla hus och en entusiastisk publik" Kulturdelen

"Det är mycket som imponerar." "Det finns en stor potential här, inte bara på scenen, utan även i det kreativa teamet" Minst En Gång I Veckan

"...så G-A-L-E-T jävla bra!" " ...att befinna sig i Stockholm och sumpa chansen att se detta - inte okej!" Supersnippan "

..en fullfjärdad musikalföreställning" "...rekommenderar denna föreställning varmt och helhjärtat!" Johans Musikalsida.