Biljetter till Broadway on fire

Broadway on fire

Nu är det äntligen dags - en konsert med enbart musik från Broadways musikalscener tillsammans med Malmö Brandkårs Orkester och några av Sveriges främsta musikalartister.

Med specialskrivna arrangemang, musiker i absolut toppklass och ett storslaget sound visar Malmö Brandkårs Orkester varför de är en av Sveriges främsta underhållningsorkestrar.

Huvudsolister:

Anki Albertsson, aktuell just nu med "Allsång på Skansen" och "Mamma Mia the party", är en av våra mest välkända musikalstjärnor. Anki har medverkat i ett stort antal musikaler och har bland annat tilldelats Guldmasken för sin roll i Chicago.

Niklas Asknergård (f.d. Andersson) har flera roller på West End i bagaget, bl.a. Fantomen på Operan, Miss Saigon och Les Miserables.

Monika Hoffman är precis som de andra solisterna känd från ett flertal underhållningsprogram på TV, exempelvis Eurovision Song Contest

En upplevelse i absoluta toppklass

Malmö Brandkårs Orkester har under sin mer än 100-åriga historia utvecklat ett nära förhållande till sin publik som ser stjärnkvällen som sommarens "grand finale".

* Dirigent: Jörgen Flink
* Föreställningens längd: 2,15 h inklusive paus

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori