Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Brolle i showen om Elvis, Cash & The killer

Rock/Pop

Biljetter till Brolle i showen om Elvis, Cash & The killer

3 Kommande evenemang

Sverige

3 Evenemang

Om Brolle i showen om Elvis, Cash & The killer

”Elvis, Cash & The Killer” med Brolle i huvudrollen är en 90 min fartfylld nyskriven show med det bästa inom musik och underhållande skådespeleri.
Brolle tolkar Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis på sitt mycket personliga sätt.


Det är 90 minuter sprängfyllda av rock, pop, gospel, sång, humor och historier när Brolle med stor ensemble och band tar oss med på en mäktig musikhistorisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet. Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan med Brolle som guide.

Lite mer om Brolle
Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar liksom nomineringar till Rockbjörnen, NRJ Awards och Swedish Hit Music Award. Brolle blev även utnämnd till ”Årets Norrbottning”.
Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande ute i landet, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon.

År 2012 startade Brolle upp sitt egna turnéprojekt; ”Rock´n´Roll On Tour”, en turné uteslutande i folkparker runtomkring i Norrland. Succén spred sig som en löpeld och Brolle har sen dess genomfört klassiska folkparkskvällar med coverband, show, pilkastning etc. över hela Sverige. Kvällarna har hyllats av publik likaväl som media.

Brolle har även synts i ett flertal stora musikprogram inklusive Körslaget, Diggiloo, Så ska det låta och Melodifestivalen under åren. Men på fritiden, ja då är det jakt, friluftsliv och snöskoter som står högt på agendan.