Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie

Rock/Pop

Biljetter till Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie

2 Kommande evenemang

Sverige

2 Evenemang

Om Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie

Till hösten fortsätter Thomas Di Leva sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. En underhållande, magisk och speciell konsertturné där publiken får njuta av David Bowies allra största hits så som ”Changes”, ”Starman”, ”Heroes”, ”Life on Mars”, ”Space Oddity” och ”Rebel Rebel”, tolkade och arrangerade av den folkkära artisten Thomas Di Leva.
br> Under våren 2018 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showföreställning genom tid och rum samt dröm och verklighet med hjälp av David Bowies musikaliska mästerverk.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att artisten Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen förändrats till en glittrade och fantastiskt turné som åker ut i Sverige under hösten 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens legendariska vingslag i både David Bowies karriär och liv, samtidigt som konserterna kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

”Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras. Hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision” säger Thomas Di Leva.

”David Bowie och Thomas Di Leva. Så självklart, och så rätt. A match made in cosmos. Thomas Di Levas hyllade krogshow Changes går från att dra fullbokade bord till att bli en mäktig konsertupplevelse, just nu på turné i Sverige.”

Läs mer på