Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Den Osalige

Övrig teater/underhållning

Biljetter till Den Osalige

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Den Osalige

Sommarteater på Gunnebo - en älskad tradition

Välkommen till Gunnebo slottsteater sommaren 2019 och uppsättningen Den Osalige - en nyskriven komedi om en fars som blev en musikal! På scen står Per Andersson, Ulla Skoog och Linus Wahlgren med ensemble till levande musik.

Det lokala teatersällskapet Restskratt ska spela fartfylld och galen sommarfars på Gunnebo. Repetitionerna av årets förväxlingskomedi ”Spansk hatt i motvind” pågår för fullt när kommunens kulturkonsult dyker upp. Hans besked är först att teaterverksamheten skall läggas ner, men efter att ha gått fel i kulisserna återkommer han förändrad. Teatern skall inte alls läggas ner, den skall spela storslagen musikal!

Förbryllade tar sällskapet sig an uppgiften trots att det saknar alla förutsättningar att lyckas och under repetitionens gång blir det allt mer uppenbart att det går mot den stora katastrofen: Premiären. Men är det verkligen kommunen som kommit med det omöjliga uppdraget att spela musikal? Eller är det något annat som spökar i kulisserna?

Upplev Gunnebos slottsträdgårdar, njut av ekologisk mat, musik och skratt i sommarkvällen. Alla platser är under tak!

Spelas onsdag till söndag 3 juli – 9 augusti.

Ensemble: Linus Wahlgren, Per Andersson, Ulla Skoog, Hans Josefsson, Eva-Lotta Hultman, Kattis Trollregn och Jacob Andreas

Manus: Håkan Johnsson och Per Andersson

Kapellmästare: Per Johansson

Kostym: Lars-Åke Wilhelmsson

Mask och peruk: Adam Högblom

Koreograf: Gustaf Jönsson

Scenograf: Kjell Samuelsson

Regissör: Klas Wiljergård