1. Hem
  2. Teater & Underhållning
  3. Övrig teater/underhållning
  4. Fredrik ”Benke” Rydmans Nötknäpparen
Fredrik ”Benke” Rydmans Nötknäpparen

Övrig teater/underhållning

Biljetter till Fredrik ”Benke” Rydmans Nötknäpparen

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Fredrik ”Benke” Rydmans Nötknäpparen

Fredrik Benke Rydmans

NÖTKNÄPPAREN

Efter höstens braksuccé med 36 utsålda föreställningar och en hyllad Tysklandsturné kommer ”Nötknäpparen” av Fredrik Benke Rydman tillbaka till Dansens Hus hösten 2017!

Den lilla flickan Clara har lämnats ensam att bo på en soptipp medan hennes föräldrar tigger på gatorna i ett rikt, främmande land. I Fredrik Rydmans version av den klassiska baletten Nötknäpparen möter Clara en vacker balettprins, smutsiga råttor, smaskiga godisfigurer, en nötknäppare med r'n'b i hörlurarna och en organhandlare på jakt efter ett ungt hjärta att sälja till en sjuk man. Med breaking, hiphop, balett och visuella effekter till nyskriven musik av bland andra Danny Saucedo och Anna Ternheim blandat med de mest kända partierna från Tjajkovskijs musik, förs publiken med i en otrolig saga. Ibland skrämmande lik verkligheten...
br> Koreografen Fredrik Benke Rydman var tidigare medlem i dansgruppen Bounce och har de senaste åren uppmärksammats stort för sin version av ”Svansjön”, mellanakterna i Eurovision Song Contest och nu senast Danny Saucedos show ”Nu”.

Föreställningen passar hela familjen, från 5 år. Längd cirka 100 minuter.

Nötknäpparen produceras av Blixten & Co,www.blixten.se
Annons