Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Hasse Brontén

Stand-up

Biljetter till Hasse Brontén

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Hasse Brontén

Hasse Brontén, Sveriges kanske gladaste komiker, känd från Ladies Night, Parlamentet och som "polisen som bytte karriär", åkte i våras ut på turné med sin första soloshow: humorföreställningen Bipopulär - vem är egentligen knäpp? Föreställningen fick fin kritik, bl a 4/5 av Norrköpings Tidningar och Hasse fick blodad tand – så nu är det dags igen.

Om man växer upp med en manodepressiv pappa kan man behöva bena ut varför man egentligen blev som man blev, och vi får följa med Hasse genom barndomen fram till i dag när han med skarpsynt humor ventilerar både sig själv och vår omvärld. Med värme och träffsäkerhet djupdyker han ner i vår tid av diagnoser och undrar vem som egentligen är knäpp när allt kommer omkring.

"Pappa hade i alla fall papper på att allt inte stod rätt till jämt."

Hasse Brontén levererar en humorföreställning full med värme, roliga och udda observationer kring den knäppaste arten på jorden – människan.

Och så gjorde han också en riktigt bra intervju i våras med Jenny Strömstedt i TV4 Nyhetsmorgon.

Många påpekade storheten i att våga prata om psykisk ohälsa, men att föreställningen ändå väl balanserar humor och allvar och flera vittnar om att tårarna rann både av skratt och gråt - fast mest av skratt.

Hasse fick fantastiskt fina omdömen från publiken i våras. Många påpekade storheten i att våga prata om psykisk ohälsa, men att föreställningen ändå väl balanserar humor och allvar och flera vittnar om att tårarna rann både av skratt och gråt - fast mest av skratt.

"Detta skulle alla gå och lyssna på!"

"Föreställningen gjorde stort intryck på mig, skulle kunna se den flera gånger om".

"Hasse är kung! Han blandar humor med mer seriösa personliga bitar och det blir det bästa av det bästa kan man säga. Love it".

"Vilken stark människa som genomför och blottar sig på detta enorma fina sätt, helt otroligt!"

"En känslomässig berg- och -dalbana där vi skrattade så vi grät och även grät på riktigt".

"Ett viktigt ämne som så sällan berörs. Hasse gjorde detta med en sådan ärlighet som verkligen trollband publiken".

Mer info: www.bronten.com

www.roaproduktion.se

www.mameluck.se