Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Hjärnan - Hjärnstark i skärmens tidsålder

Välbefinnande

Biljetter till Hjärnan - Hjärnstark i skärmens tidsålder

1 Kommande evenemang

Sverige

1 Evenemang

Om Hjärnan - Hjärnstark i skärmens tidsålder

Med sina hyllade böcker "Hjärnstark" och "Skärmhjärnan", TV-programmet "Din hjärna" och som sommar- och vinterpratare har författaren och överläkaren i psykiatri Anders Hansen både ökat öppenhet och kunskap om psykisk ohälsa.

Under denna inspirerande föreläsning på Cirkus i Stockholm vill Anders Hansen, Psykiatrifonden - Fonden för psykisk hälsas fördomsprisvinnare 2019 och 2018 års Mensaprisvinnare, bidra till att ytterligare lyfta vad du kan göra för att leva bättre och må bra i skärmens tid.

Anders Hansen
Föreläsaren och författaren Anders Hansen har hunnit med mycket inom branschen under sina 46 år. Anders är i grunden en legitimerad läkare utbildad vid Karolinska Intitutet, överläkare i psykiatri och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Förutom nämda böcker – som översatts till 22 språk, så har Anders skrivit över två tusen journalitiska artiklar om medicinsk forskning och läkemeldel, gjort ett Ted-x talk, hållit i hundratals spännande föreläsningar samt medverkat i flertalet populära poddar och tvprogram som ”Vetenskapens värld”, ”Nobelstudion” och ”Skavlan”. År 2019 slog han lyssnarrekord med sitt fantastiska sommarprat i P1 utöver att han skrev både manus och programledde den populärvetenskapliga tv-serien ”Din hjärna” på SVT. Anders Hansen har vunnit flera priset utöver sina böcker, däribland årets hälsopris 2019 för sitt arbete för en bättre folkhälsa.

Varmt välkommen till den upplyftande föreläsningen ”Hjärnan - Hjärnstark i skärmens tidsålder” där allt överskott går direkt till forskning för psykisk hälsa.