1. Hem
  2. Sport
  3. Hästsport
  4. Horsepower & pop
Horsepower & pop

Hästsport

Biljetter till Horsepower & pop

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Horsepower & pop

Nu blir det Show på Sjörup Prästgård!

Efter 2013-års stora succé med Open-Home-träningen, tar vi ytterligare ett stort steg framåt – Horsepower & Pop. Nu med en färgsprakande kombination av två världar där hästartisten Tobbe Larsson möter popstjärnan Eric Saade!

Eric sjunger live med sitt band och Tobbe uppträder med sina sagolika hästar och tillsammans bjuder de på en oförglömlig och exklusiv show.

Sjörup Prästgård ligger i en av Skånes vackraste delar, bara ett stenkast från havet. Och det är här TV-aktuelle hästartisten Tobbe Larsson bor och tränar sina hästar. Varmt välkommen till en magisk kväll som verkligen innehåller allt man kan önska sig!

Bekväma läktarplatser borgar för en härlig kväll och var du än sitter, kommer du att ha mycket god sikt. Gårdsbutiken kommer givetvis att vara öppen och där hittar du inte enbart hela Tobbes hästvårdsserie utan även affischer, väskor, muggar, Tobbes tränings DVD-serie och en hel del heminredningsdetaljer.

Servering av snacks och drycker finns på plats och kan avnjutas på det nybyggda trä-däcket utanför ridhuset. Passa även på att träffa våra utställare eller bekanta dig lite närmare med kamelen Sven och flera av Tobbes fantastiska hästar.

Kunnig och hjälpsam personal gör allt för att få dig att trivas hos oss!

Insläpp är kl 17.30 och föreställningen börjar 19.00 i ridhuset.

Hundar får tyvärr inte följa med och både fotografering och filmning under showen är förbjuden.