Skip to main content
I LJUS OCH MÖRKER

Musikal

Biljetter till I LJUS OCH MÖRKER

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om I LJUS OCH MÖRKER

Anna lever i harmoni, kärlek och Ljus i den lilla idylliska byn mitt i den Svenska landsbygden. En dag anländer en utsänd Häxkommission och mörkret lägger sig över de annars så Ljusa människorna som bor i byn. Hot och förtal rasar på de sociala medierna och anklagelserna haglar, alla vill rädda sig själv och sina egna. När Mörkret har fått grepp så kan det vara svårt att hitta ut i Ljuset. Tillsammans med en liten pojke tar Anna uppdraget att rädda den lilla byn och omvärlden från det fruktansvärda Mörkret. En ung kvinnas kamp mot världens mörker kan verka hopplös, men Ljuset segrar alltid...

I Ljus och Mörker är en nyskriven musikal av Jon Anderzon. På scenen står ca 200 musikalartister, skådespelare och dansare. Musiken i föreställningen kommer från bland andra Marcos Ciscar (Arn de Gothia), Pugh Rogefeldt och Benny Andersson. En musikal som rör sig mellan tid och rum, från häxprocessernas Sverige under 1600-talet tills dagens häxbränningar på sociala medier. En helt unik föreställning som till hälften varvas med stora filmatiserade scener.

På scenen står också två av landets största musikal och filmnamn Nina Söderquist (West end star, Melodifestivalen och Lady of the Lake i musikalen Spamalot London/Sverige) tillsammans med Joakim Nätterqvist (Veranda för en tenor, Tsatsiki, Arn)

Läs mer på iljusochmorker.se