Biljetter till Jan Martens

VICTOR

Finstämt och finurligt porträtt av en relation En vuxen man och ett litet barn. Den ena har redan en lång resa bakom sig. Den andra vill bli stor så fort som möjligt. Till tonerna av gregoriansk körsång målar VICTOR ett intimt och finstämt porträtt av en relation.

Utan ord lyfter, bär och utmanar de båda medverkande varandra. Ibland i lekfullt samförstånd, ibland i en ojämlik maktkamp. VICTOR är en suggestiv duett där publiken inte ges några tydliga svar om vilken relation de båda medverkande har till varandra. Det är en trollbindande och finurlig lek med kulturella normer. En historia i det lilla formatet om att vara stor och ärlig, stark och oskyldig, men framför allt om att vilja vara nära.

Den belgiska koreografen Jan Martens samarbetar för första gången med teaterregissören och skådespelaren Peter Seynaeve. På scen står 13-åriga Victor Caudron och dansaren Steven Michel. Föreställningen har gått hem hos såväl kritiker som publik, och den har spelat för utsålda hus runtom i Europa. Nu kommer den äntligen till Sverige!

Om Jan Martens
Koreografen och dansaren Jan Martens har arbetat som dansare i flera belgiska kompanier, däribland United-C och Ann Van den Broek. Han utexaminerades från Artesis Conservatory for Dance i Antwerpen 2006. Sedan 2009 är han även verksam som koreograf med ett flertal internationella succéer bakom sig, senast THE DOG DAYS ARE OVER och SWEAT BABY SWEAT.

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori