Biljetter till Jason Mraz

Singer-songwritern Jason Mraz gav ut sitt första album 2002 – och har sedan dess sett sin popularitet skjuta i höjden. Med sitt själfyllda, soulinfluerade sound och positiva budskap har Jason Mraz blivit en husgud hos många och fortsätter att hänföra lyssnare världen över. Vi kan nu meddela att den amerikanska stjärnan tar en paus från albuminspelningarna i London för att genomföra en akustisk turné som stannar till i Stockholm om bara drygt en månad – 13 januari på intima Skandiascenen på Cirkus. Räkna med en salig blandning av klassiker och splitternytt när Jason Mraz besöker Stockholm för första gången sedan 2008. Biljettsläpp nu på fredag 9 december kl 10.00.

Jason Mraz är artisten som dansade in i allas hjärtan med ukulele-succén ’I’m Yours’ 2008. Sedan dess har Mraz hunnit ge ut två fullängdare till och jobbar i skrivande stund på ytterligare en i London. Förutom att syssla med musik är Mraz även filantrop och är känd för sitt engagemang inom HBTQ-rörelsen och mänskliga rättigheter. När regimen i Myanmar började släppa in västerländska artister var han till exempel den första att genomföra en spelning i landet. Med utsålda arenor som Madison Square Garden och Hollywood Bowl i ryggen är det en ynnest att få se denna fantastiska man akustiskt på intima Skandiascenen. Inled det nya året med en oförglömlig kväll i historieberättandets tecken.

Jason Mraz själv hälsar följande om det kommande framträdandet: “A visit to Stockholm is massively overdue, and I am excited to come play and bring some warm sounds into the winter in an intimate setting.”

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori