1. Hem
  2. Komedi
  3. Komedi
  4. Katt Williams
Katt Williams

Komedi

Biljetter till Katt Williams

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Katt Williams

Katt Williams

Helt ny show - ”11:11 RNW World Tour”

Cincinatti-födde Katt Williams har en diger meritlista med tusentals utsålda arenor och roller i både TV-serier och långfilmer. När han nu firar 20-årsjubileum i branschen åker han för första gången på Europaturné. Den ofta kontroversielle Williams garanterar sin publik en upplevelse som gör att snacket om den fortsätter långt efter att ridån gått ner.

Det går inte att ta miste på Katt Williams på scenen – den lille underhållaren med den eklektiska klädstilen som för en rapp och slagfärdig dialog med publiken. Namn som Trump och Cosby dyker upp men föreställningen är också rotad i ständigt aktuella ämnen som politik och rasism med reflektioner över det nutida politiska landskapet.

2016 var ett tufft år för Katt Williams med både personliga och en rad rättsliga problem. Redan 2015 tog han en lång paus från rampljuset av samma skäl, men nu är han tillbaka full av energi och redo att bege sig ut vägarna.

Williams har en brokig bakgrund. I slutet av 80-talet när han var i tidiga tonåren lämnade han Ohio och föräldrahemmet och flyttade till Florida där han arbetade som dörrförsäljare. Det dröjde inte länge innan han testade på ståupp för första gången med ett kort improviserat uppträdande. Till sin stora överraskning gjorde han succé och fick mersmak. Williams började uppträda på klubbar över hela USA och 1999 var han en etablerad komiker som uppträdde på stora arenor. När han insåg att han hade byggt en mycket lojal fanskara gjorde han övergången till film och TV. På filmsidan är Williams närmast aktuell med kommande långfilmen ”Father Figures” där han spelar mot bland andra Ed Helms och Owen Williams.