Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Kom du?

Biljetter till Kom du?

1 Kommande evenemang

Sverige

1 Evenemang
 • nov 13
  nov
  13
  fre 19:30
  Draken, Folkets Hus - GÖTEBORGKom du? Sexualkunskap för vuxnaInställt
  Läs mer

Om Kom du?

Kom du? - Sexualkunskap för vuxna

En scenshow med Alla våra ligg

Varför går vi vuxna runt och tror att klitoris bara är en liten knapp och är osäkra på var prostatan sitter? Borde vi inte lärt oss det någon gång? I showen ”Kom du? Sexualkunskap för vuxna” får publiken en igenkännande, lärande och framförallt humoristisk sexualkunskapslektion. På scen står Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från podden Alla Våra Ligg och berättar om hur de själva lärde sig om sex, vilka knäppa föreställningar man hade om sexualitet förr i tiden och hur man kan fylla kunskapsglappen när man inte längre får gå till ungdomsmottagningen.

Med en interaktiv och personlig show lovar vi att ni kommer våga prata om och utforska sex med varandra, partners och dig själv. Det blir mycket skratt, härliga tips och dessutom många insiktsfulla tankar om det så ofta tabubelagda ämnet.

__________

Mer om Alla våra ligg:

Den frispråkiga och energiska duon, Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, är grundarna till succépodcasten Alla våra ligg. Sedan lansering i 2016 har podden blivit en av Sveriges största och toppar listorna vecka efter vecka. Podden vann ”Guldörat” för ”Årets podd 2018” på Radiogalan och var även nominerad till ”Årets podcast” på Guldtuben – nordens största gala för digitala kreatörer.