1. Hem
  2. Komedi
  3. Komedi
  4. Kuta och kör
Kuta och kör

Komedi

Biljetter till Kuta och kör

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Kuta och kör

Välkommen till Gunnebo slottsteater sommaren 2018 och den 35-årsjubilerande musikaliska komedin Kuta och kör. På scenen står Allan Svensson, Ola Forssmed, Hans Josefsson, Lars-Åke Wilhelmsson, Lotta Thorell, Sofie Lindberg och Christian Åkesson. Regi av Anders Aldgård.

Percy Persson (Allan Svensson) är en helt vanlig taxichaufför. Det är bara det att han har två fruar, Doris (Sofie Lindberg) i Mölndal, och Marianne (Lotta Thorell) i Mölnlycke – lyckligt ovetande om varandra. Med hjälp av ett invecklat tidsschema pusslar han ihop sitt liv med sina två fruar.

När ett rån med påföljande sjukhusbesök leder till att polisen (Hans Josefsson, Christian Åkesson) besöker hans hem är hans hemlighet på väg att nystas upp.

Situationen försvåras när hans grannar (Ola Forssmed, Lars-Åke Wilhelmsson) dras in och den första lilla lögnen leder både till en andra och en tredje – och snart är skrattkarusellen igång. Nu gäller det att kuta och köra!

Upplev slottsträdgården, njut av den ekologiska maten och skratta med i sommarens galnaste komedi! Alla platser under tak!

Mer praktisk information inför ert besök finner ni på gunneboslott.se