Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Live it

Biljetter till Live it

18 Kommande evenemang

Sverige

18 Evenemang
Laddade 18 av 18 evenemang

Om Live it

Ge bort upplevelser i present

Live it erbjuder upplevelser och presentkort på olika valörer som levereras i ett elegant inslaget paket. Nu har du chansen att ge familjen, dina vänner eller anställda en oförglömlig present. Välj bland ett brett urval med allt från kulinariska smakupplevelser, avkopplande spa-behandlingar till spännande och adrenalinfyllda upplevelser som fallskärmshoppning.

Presentask till mottagaren
Alla Live it-upplevelser kommer i den karaktäristiska röda Live it-asken. Innehållet kan vara i form av ett värdebevis eller ett presentkort där du kan skriva din personliga hälsning till mottagaren. Med presenten följer även ett nummer och en säkerhetskod för användning vid bokning av upplevelsen, som måste nyttjas inom ett år. Asken skickas till dig som konsument efter att köpet är gjort här på Ticketmaster.se.

Dubbel försäkring ingår
Mottagaren kan tryggt njuta av sin upplevelse. Live it erbjuder en extra försäkring utöver Ticketmasters egen försäkring till alla kunder som genomför en upplevelse.

För mer info besök: www.liveit.se

PS. Missa inte vårt systerbolag: My day Alla är värda vardagslyx; välj bland smakrika, avkopplande och lyxiga upplevelser för kropp och själ. En stund för dig själv eller tillsammans med någon du tycker om.