Skip to main content
Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week

Ridsport

Biljetter till Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week

7 Kommande evenemang

Välj datum

Sverige

7 Evenemang
Laddade 7 av 7 evenemang

Om Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week

Fredag
Tävlingarnas första dag där de stora internationella ryttarstjärnorna intar Stockholms Stadion för första gången. Dagen består bland annat av en internationell U25 klass, en 1.45 m hoppning och en 1.50 m tidshoppning som är första rundan i den spännande lagtävlingen Global Champions League.

Lördag
U25 ryttarna sätts på prov i en unik lagklass som garanterat kommer att skapa en härlig stämning inne på arenan. Dagen bjuder också på en riktig nagelbitare då båda höjdpunkterna LGCT och GCL ska avgöras! Vilket av de 16 lagen i Global Champions League får stå högst upp på prispallen i Stockholm och vem tar hem den individuella titeln som vinnare av LGCT Grand Prix, den största klassen för helgen.

Söndag
Under tävlingarnas sista dag bjuds det bland annat på en internationell 1.50 m hoppning och morgondagens ryttarstjärnor kommer att göra upp i en U25 Grand Prix hoppning på 1.50 m. Det rids också en 1.55 m hoppning där en rafflande omhoppning kommer att avgöra vem som tar med sig den sista segern hem från Stockholm!