Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week

Ridsport

Biljetter till Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week

Fredag
Tävlingarnas första dag där du får möta allt från de största internationella stjärnorna till de nationella ponnyryttarna för första gången. Dagen består av en internationell U25 klass, en hoppklass för unga hästar, en nationell ponnyklass och en internationell 1.45 m hoppning.
Höjdpunkten är en 1.50 m tidshoppning som är första rundan i den spännande lagtävlingen Global Champions League.

Lördag
Ponnyryttarna fortsätter sitt intåg på arenan och U25 ryttarna sätts på prov i en unik lagklass som garanterat kommer att skapa en härlig stämning inne på arenan.
Dagen kommer att avslutas med en riktig nagelbitare då båda höjdpunkterna LGCT och GCL ska avgöras! Vilket av de 16 lagen i Global Champions League får stå högst upp på prispallen i Stockholm och vem tar hem den individuella titeln som vinnare av LGCT Grand Prix, den största klassen för helgen.

Söndag
Nu är det finaldags för de unga hästarna där ni får chansen att se sportens nästa stora stjärnor visa upp sig. Ponnyryttarna tar sig an helgens största klass och morgondagens ryttarstjärnor gör upp i en U25 Grand Prix hoppning på 1.50 m.
Helgen avslutas med en stor 1.55 m hoppning där en rafflande omhoppning kommer att avgöra vem som tar med sig den sista segern hem från Stockholm!