Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Måndag hela veckan

Komedi

Biljetter till Måndag hela veckan

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Måndag hela veckan

Hur skulle du använda din tid om du var tvungen att uppleva samma dag om och om igen?

Som första teater i Norden kan Wermland Opera presentera musikalen Måndag hela veckan som bygger på filmkomediklassikern Groundhog Day med bland andra Bill Murray och Andie MacDowell. Phil Connors är en erfaren och självgod TV-väderpresentatör från storstaden. Han är frustrerad över att behöva sända från den årliga Groundhog Day-ceremonin i den lilla landsortsstaden Punxsutawney. Enligt honom själv är det långt under hans värdighet. Phils arrogans och cynism står i skarp kontrast till de glada stadsinvånarna som längtar efter att deras favoritmurmeldjur inte ska se sin skugga på Groundhog Day, och på det sättet traditionsenligt förutspå en tidig vår. Efter att föraktfullt ha rapporterat om gnagarens negativa spådom, vaknar han nästa dag och blir efter en stund varse att det är Groundhog Day… igen! Phil måste till sist acceptera att han är dömd till att leva samma dag om och om och om igen…

Musikalen är skapad av Tim Minchin som även skrivit succémusikalen Matilda. Manuset är skrivet av Danny Rubin som också skrev filmen.

Plats: Wermland Operas Stora Scen

Obs! Köp enbart biljetter av auktoriserade distributörer såsom Wermland Opera, Scalateatern och Ticketmaster. Lita inte på andrahandssidor då det inte finns någon garanti för att deras biljetter är äkta.

© 1999- 2020 Ticketmaster. All rights reserved.