1. Hem
  2. Teater & Underhållning
  3. Övrig teater/underhållning
  4. Maria Möller
Maria Möller

Övrig teater/underhållning

Biljetter till Maria Möller

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Maria Möller

MARIA MÖLLER – THIS TIME
Ny show på turné!

Enastående sångerska. Slipad komiker. Virtuos imitatör. Maria Möller är känd för sina publik- och kritikerrosade föreställningar där hon med briljans och värme blandar dramatik och musik med komik.

Den nya showen handlar om att mötas. Om hur lika och ändå så olika vi är och om det komiska, jobbiga och helt absurda som uppstår i mötet med andra människor. Komik och allvar i tvära kast. Och musik. Mycket musik. Bandet består av Carl Flemsten på piano, Ingalill Plingis Högman på träblås, Fredrik Jonsson på bas och Pär Hermansson på trummor.

Missa inte Maria Möller THIS TIME.

Manus: Maria Möller
Regiöga: Kajsa Ernst
Föreställningens längd ca 1.40, ingen paus

Mer info: mariamoller.se


Pressröster om This Time:

”Möllers musikaliska bredd imponerar”
Norran

”Rösterna är Maria Möllers visitkort, hennes snabbaste tillgång, hennes ”jaså hon”, men här finns mer att hämta. (…) En riktigt bra sångerska, med mogen och fyllig röst som trivs perfekt i det program som går i jazzens, musikalernas och sångdivornas tecken.”
Piteå-Tidningen

”Maria Möller är en sann underhållare. När hon går av scenen dröjer sig en tanke kvar: Finns det något hon inte behärskar?”
Norran

”Möller bäst som sig själv (…) Bäst är det när hon bromsar ner, lämnar imitationerna därhän och reflekterar kring sin samtid.
Piteå-Tidningen

"Tillsammans med sina alteregon bjuder hon på allt från hjärtekrossande sång till gapskrattsframkallande imitationer.”
Norran