Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Mattias A. Klum

Övrig teater/underhållning

Biljetter till Mattias A. Klum

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Mattias A. Klum

Akademibokhandeln presenterar stolt, med anledning av årets designsamarbete med Mattias A. Klum: Världar värda att värna!

Välkommen till en kväll du kommer bära med dig länge. Den världsberömda världsfotografen och filmaren Mattias A. Klum har besökt platser vi andra bara kan drömma om. Nu får vi följa med till dessa fantastiska miljöer, guidade av mästerfotografen själv i en föreläsning som genomsyras av Mattias kärlek till dessa exotiska platser och de djur som lever där.

Josefine Sundström introducerar och har avslutningsvis ett samtal med Mattias om framtiden för dessa miljöer och hur de kan värnas.

Denna kväll kan vi erbjuda ett mycket förmånligt pris; endast 275 kr, inklusive ett glas vin och en wrap.

Plats: Skandiabiografen, Drottninggatan 82

Datum: 27 november kl 18.00 - 19.00

Tider: Insläppstid: kl 17:30 Spellängd: ca 60 min

Om Mattias A. Klum

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör. Hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och in­ternationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar.

Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera film­projekt och böcker, bland annat i samarbete med miljö­vetaren Johan Rockström.

Sedan 2016 bedrivs hans arbete huvudsakligen i kreativt samarbete med Iris Alexandrov Klum som konstnärsduon Alexandrov Klum.

Under senhösten 2019 är han aktuell med ett unikt designsamarbete med Akademibokhandeln.