Biljetter till Melissa Horn

Melissa Horns framgångssaga är en som sker i det tysta. Trots att hon inte exponerats i media i någon större utsträckning har hon många succéalbum och turnéer bakom sig, bland annat med ett flertal utsålda konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hon har också fått ett välförtjänt erkännande med nomineringar till både Rockbjörnen och Grammis.

Albumet "Säg ingenting till mig" från 2011 är producerat av Ola Gustafsson och inspelat i den legendariska studion Atlantis. Så här skriver Ola om Melissa Horn och det musikaliska arbetet:

”Det är lätt att musicera med Melissa Horn. Hon har det. Ett uttryck. Vissa får leta ett helt liv men hon fick det tidigt och bäst av allt är att hon vill utveckla det. I ljuset av detta kan man inte annat än tycka att det är lätt. Hon tar täten med att visa med sin innerlighet och integritet var skåpet ska stå. Gott så. Min uppgift var bara att vagga in hennes stories i nåt varmt och behagligt. Mina tankar gick till allt från tidiga Ola Magnell-plattor till Regina spectors ballader och Simon & Gartfunkel. Mjuka trummor likt små mungos som hoppar runt på pukorna, enkla men rytmiska gitarrer, varm elbas eller kontra, flygel och stråkar. Inga tuffa, häftiga och trasiga grejer. Det är skönt att inte vara så tuff.
Tack Melissa. /Ola.”

5 evenemang med Melissa Horn 5 Evenemang

Evenemang i Sverige (0)

Det finns inga event som passar din sökning i Sverige.

Internationella evenemang Internationella (5)