Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Miss Li

Rock/Pop

Biljetter till Miss Li

6 Kommande evenemang

Sverige

6 Evenemang
Laddade 6 av 6 evenemang

Om Miss Li

Miss Li klar för vårturné 2020!

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Våren 2020 åker hon äntligen ut på turné igen!
Premiären äger rum i Jönköping den 13 februari och Miss Li med band besöker totalt 16 städer i Sverige.


– Den gångna sommarturnén kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge.

Våren 2020 är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.


Konserterna presenteras av Blixten & Co