Biljetter till Monster Jam

Monster Jam Friends Arena 18 november 2017

Monster Jams monstertruckar är tillbaka i en ny spektakulär motorshow. För femte året i rad möts de fyrhjuliga giganterna här på Friends Arena i ny tuff utmaning. Några av världens mest kända truckar som Grave Digger, Scooby Doo och Max-D kommer till start tillsammans med både nya och välkända monstertruckar som Monster Mutt, Zombie, El Toro Loco, Alien Invasion och Pirate’s Curse. Monster Jam 2017 gästas också i år av Race Of Champions.

Monster Jams monstertruckar möter varandra både i race och freestyle och för den som vill ta hem segern gäller det att vara snabb, stark och landa de häftigaste hoppen.

Förväntningarna är höga efter förra årets galna drabbning när monstertruckarna bland mycket annat bjöd på freestyle som toppade det mesta med höga hopp, långa hopp, hög fart och full satsning över alla hinder på banan. De skickliga förarna är tillbaka och de viker inte ner sig. Det blir fullt ös!

Följ kampen mellan de urstarka monstertruckarna här i Friends Arena den 18 november och missa inte att prata med förarna, spana in monstertruckarna på nära håll, samla autografer och ta bilder med dig och dina favoriter på Pit Party innan tävlingarna drar igång. Köp ditt Pit Pass när du köper din biljett så missar du inte Monster Jam Pit Party.

Monster Jam 2017 gästas också av Race Of Champions med bland andra den flerfaldige världsmästaren i speedway Tony Richardsson.

Video MJ Friends Arena 2016

Läs mer om Monster Jam och motorfesten på Friends Arena här www.monsterjam.se

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori