Hoppa över och gå till huvudinnehåll
MORD PÅ WAPNÖ

Teater

Biljetter till MORD PÅ WAPNÖ

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om MORD PÅ WAPNÖ

"En mördares manuskript" - Årets deckare av Johan Gille och Peter Nyström

...........................................................................................

Välkommen att njuta av en trerätters middag, teater och mystik på Wapnö Slott!

Ett nytt spännande mordmysterium utspelats på Wapnö under hösten 2019 och fortsätter under våren 2020. En medryckande teater spelas mellan rätterna i en trerätters middag. Genom att lägga ihop ledtrådar kanske du kan börja ana hur det har gått till.

Evenemanget varar i cirka 3,5 h inklusive paus.

Kombinera teater med övernattning i Gårdshotellet, ät en härlig Wapnöfrukost och tag en promenad på vår kunskapsstig. Mjölkningskarusellen startar kl 06:00 och du kan också gå upp till BB-avdelningen och se om det fötts en kalv under natten. Alla våra gårdsprodukter kan du köpa i Wapnö Gårdsbutik. Incheckning klockan 15:00 och utcheckning klockan 11:00. Boka din övernattning på telefon: 035- 299 03 94.
Förläng din vistelse på Wapnö med en ölprovning före teatern. På Wapnö har vi ett eget bryggeri och mälteri och brygger vårt öl på Härodlat® spannmål från gården. I vårt charmiga källarvalv testar vi öl från Wapnö Gårdsbryggeri tillsammans med gott tilltugg från gården. Det går ej att boka av detta event, det går att byta datum med läkarintyg som underlag.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center. Ledsagare betalar endast för maten.

Alla betalda och reserverade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 16.00 dagen innan föreställningsdagen.

Inga biljetter går att hämta på Wapnö Slott i samband med föreställningen.