Skip to main content
My Day

Biljetter till My Day

6 Kommande evenemang

Välj datum

Sverige

6 Evenemang
Laddade 6 av 6 evenemang

Om My Day

DELA STUNDER OCH SKAPA MINNEN MED DINA NÄRA OCH KÄRA

Det är lätt hänt att man gör samma sak varje vardag eller helg. Eller ännu värre, att man inte tar sig tid för sig själv och sina närmaste. Många önskar ju ofta att det fanns mer tid för att träffa folk eller för att hitta på något roligt. Dessutom är det lätt hänt att man fastnar i planeringsstadiet. Därför vill vi göra det lättare för dig att dela stunder och skapa minnen med dina nära och kära! När en My Day-ask byter händer då har beslutet redan tagits, och att bestämma sig för vad som ska göras blir det roliga! Välj en My Day och dela den med någon nu i helgen. Eller välj något till en person som du vet behöver lite övertalning för att faktiskt göra något för sig själv. Vem skulle tacka nej till ett sådant tillfälle, när det kommer paketerat i en ljuvlig My Day-ask från dig?

MY DAY – STUNDER VÄRDA ATT DELA

My Day har hundratals smakrika, avkopplande och mysiga upplevelser, färdiga att ge bort i fina presentaskar. Längre ner ser du vad du kan skämma bort vänner och familj med, oavsett var i Sverige du eller de bor. Alla upplevelser beskrivs i boken som följer med i den lyxiga presentasken. Tack vare att bokning sker enkelt direkt med vald upplevelsearrangör behöver man aldrig vänta på att få utföra sin upplevelse.

För mer info besök: www.myday.se

PS. Du har väl inte missat vårt systerbolag, Live it? Välj mellan allt från avkoppling till adrenalin - ge bort en upplevelse som blir ett minne för livet.

Upplevelser från Live it