Hoppa över och gå till huvudinnehåll
No Limit Artscape Edition

Museum/Utställningar

Biljetter till No Limit Artscape Edition

8 Kommande evenemang

Sverige

8 Evenemang
Laddade 8 av 8 evenemang

Om No Limit Artscape Edition

No Limit Artscape Edition

Den 17-20 september utökas återigen Borås enorma utomhusgalleri med nya verk. Den fjärde upplagan av street art festivalen går under namnet No Limit Artscape Edition och genomförs som ett samarbete mellan Borås och Artscape.

Under guidningen får du bakgrunden till No Limit och mer information om årets festival. Våra duktiga guider tar dig med genom stan för att se de nya verken växa fram, berätta om verken och konstnärerna bakom dem. Kanske stannar vi till vid något av de tidigare verken som vi passerar och givetvis bjuder vi på spännande anekdoter.

Guidningen utgår från Textile Fashion Center (Skaraborgsvägen 3) och kostar 80 kr/person (barn- och ungdom, under 18 år går med kostnadsfritt men behöver boka biljett).

Guidningen tar cirka 1 timma och 45 minuter och omfattar en promenad på 2,5-3 km tillsammans med våra guider.

Vi vill ge dig nya perspektiv!

En hel värld av känslor, intryck, färg och form, allt inom gångavstånd i centrum. Nära till en kopp kaffe, en bit mat eller bara en välbehövlig paus för att smälta intrycken. Konst i världsklass och den väntar på dig i Staden som galleri. Fler guidningar, museer och gallerier hittar du på boras.com/stadensomgalleri.